FRAKTFRITT ÖVER 799 KR

Köpvillkor

Pris: Alla priser inkluderar moms med 25 %.

Fraktkostnad: Frakt tillkommer från 19 kr till 69 kr. Fraktfritt vid ett varuvärde över 799 kr.

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar.

Leverans: Sker med DHL till närmaste ombud. Meddelande via SMS när paketet finns att hämta hos ombudet. Meddelas även vilket ombudet är, oftast bensinmackar.

Du måste vara över 18 år för att få handla av oss

Ej uthämtat paket: 
Paket som ej hämtats ut utan går i retur till oss debiteras med 200 kr. Varan kommer att krediteras men ej frakten till kund. Betalningen för varan kommer att återbetalas av Klarna inom 2-3 bankdagar

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar: Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp. Vid retur måste kvitto eller kopia på denna medfölja. Kontakt med oss måste ha skett innan retur. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen skett felaktig dvs kvitto saknas eller kontakt ej tagen avstå från återbetalning av varans värde. Vi kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

Återbetalningar: En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

Sekretess och säkerhet personuppgifter: När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Leveransvillkor

DHL

Fraktkostnad tillkommer från 9 kr till 59 kr. (fraktfritt vi ett varuvärde över 799 kr). 

Leverans sker till närmaste DHL Service Point -ombud.

Meddelande via SMS när paketet finns att hämta hos ombudet. Meddelas även vilket ombudet är, oftast bensinmackar.

Ej uthämtat paket: Paket som ej hämtats ut utan går i retur till oss debiteras med 200 kr. Varan kommer att krediteras men ej frakten till kund. Betalningen för varan kommer att återbetalas av Klarna inom 2-3 bankdagar

Leveranstid: Normalt levereras varorna inom 3-5 dagar (ej lördag, söndag samt andra helgdagar). Vi tar inget ansvar för DHLs leveranstider och/eller hantering. Är ytterförpackningen skadad när du hämtar paketet så omtala detta omgående till ombudet.

Leveransförsening: Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Betalvillkor

Klarna Checkout

Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Detta innebär att vi kan komma att dela dina personuppgifter såsom kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna när kassan laddas, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Klicka här för att läsa villkoren för Klarna Checkout